Adem Ceylan Yenimahalle'deki Amasyalılarla Buluştu

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan – Yenimahalle- Adem Ceylan Yenimahalle'deki Amasyalılarla buluştu

17.03.2014 14:48:23 0
Adem Ceylan Yenimahalle

AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Yenimahalle’deki Amasyalılarla buluştu

Ceylan “Amasya’dan şehzadeler şehrinden buraya Yenimahalle’ye ekmeğini kazanmaya, işini bulmaya gelen değerli kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz.” Diyerek başladığı konuşmasına 28 yıllık kamu hayatı boyunca yaptığı çalışmaları ve son 8 yılda İl Özel İdaresinde Ankara’nın tamamına yaptığı hizmetleri anlatarak devam etti.

Ceylan 8 yılda Ankara’ya yaptıkları yatırım ve hizmetlerin 80 yılda yapılanların 3 katı olduğunun altını çizdi. Bunun önemli olduğunu vurgulayan Ceylan, daha önemlisinin ise vatandaşın istek ve dilekleri dinlemek olduğunu belirtti. Adem Ceylan “Biz hem yatırım hizmeti yaptık hem de vatandaşa kapılarımızı sonuna kadar açtık.” Dedi.

Artık Ankara’da İl Özel İdarelerinin kapandığını, bunun üzerine Başbakan’ın ve AK Parti’nin son beş yılda hizmet fakiri olan Yenimahalle’de Belediye Başkanı olarak AK Parti’yi temsil etme görevini kendisine verdiklerini söyledi.

Ceylan Konuşmasına şöyle devam etti. “Yenimahalle’ye bakacak olursak hakikaten son 5 yılda hizmet görememiştir. Kaynak yoktu, imkan yoktu bu yüzden yapılamadı desek… Hayır, kaynak da çoktu, imkan da çoktu.

2004 – 2009 döneminde Yenimahalle’de AK Parti vardı. Hakikaten çok büyük ve güzel projeler yapıldı. 2009-2014 dönemine bakıyoruz. Demetevler, Karşıyaka, Şentepe hatta Batıkent unutuluyor, yapılan 3 – 5 yatırım da Çayyolu’na yapılıyor. Onları da şimdi alelacele satmaya kalkıyorlar. Bu doğru bir şey değil.

Daha önce Çayyolu’na güveniyorlar, yatırımı hep oraya yapıyorlardı. Şimdi Çayyolu ayrılınca; Demetevler’de, Batıkent’te, Şentepe’de görüntü veriyorlar. Beş yıldır neredeydiniz diye bunların hesabını sormak lazım.

Biz hanımlar için kültür merkezleri kuracağız. Çocuklarımıza derslerine yardımcı etüt merkezleri yapacağız. Gençlerimizi tuzaklardan kurtaracağız. Gençlik merkezleri, spor kompleksleri açacağız. Allah nasip ederse her mahalleye bir mahalle konağı yapacağız. Aynı zamanda buralarda düğünlerinizi, nişanlarınızı bile ücretsiz yapabileceksiniz. Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırıp, iş olanakları sağlayacağız. Engelli misafirhanesi yapacağız. Sağlık tesisleri yapacağız. Demetevler, Karşıyaka, Şentepe ve Batıkent bölgelerine ağız ve diş sağlığı merkezleri yapacağız.  Belediye vatandaşın mutluluğu, huzuru için vardır. İşte biz bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Amacımız Yenimahalle’yi marka bir ilçe, parlayan bir yıldız yapmak

Sizin probleminiz bizim problemimiz. Hep beraber artık 31 Marttan sonra siz ne istiyorsanız hadi bakalım deyip kolları sıvayacağız.

 

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,25% 0,11
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2456,18% 0,98
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88